Adviesgesprek

Een badkamer kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Het is een flinke investering die u uiteindelijk vooral plezier moet opleveren. Daarom is het belangrijk om u goed voor te bereiden.

Voorbereiding op een adviesgesprek

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar hoe bereid u uw voor op een adviesgesprek?

  • Kies de juiste winkel

    U denkt hier misschien niet meteen aan, maar bekijk als eerst of een winkel de juiste garanties biedt. U wilt namelijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Als u een badkamer koopt bij een badkamerwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u in ieder geval verzekerd van goede garanties!

  • Inspiratie opdoen

    Als u de juiste winkel gevonden hebt, kunt u alvast wat inspiratie op doen. Bijvoorbeeld op Pinterest of badinbeeld.nl, maar ook in woonbladen. U kunt natuurlijk ook altijd inspiratie opdoen in de winkel, dan kunt u alle producten ook meteen in het echt bekijken.

  • Maak een afspraak

    Als u inspiratie hebt opgedaan voor uw nieuwe badkamer, kunt u een adviesgesprek inplannen met de vakspecialist. Een tip: neem de maten van uw badkamer mee, zo start u het gesprek écht goed voorbereid.

Wat kan ik van een adviesgesprek verwachten?

Tijdens het adviesgesprek kunt u vertellen over uw wensen voor de nieuwe badkamer. De sanitair specialist luistert en geeft je advies waar nodig. U kunt ook nog even samen door de winkel lopen, zodat de specialist een aantal producten kan laten zien. Vervolgens maakt de specialist een 3D-ontwerp, zodat u een goed beeld hebt van uw nieuwe badkamer. Deze kunt u thuis nog even rustig bekijken.

Dit zijn enkele garanties die wij geven.