Ik heb een vraag

Heeft u een vraag aan Nationale Badkamer Garantie? Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Meest gestelde vragen

Als je een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie ben je verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

Als je een klacht hebt, kun je deze eerst bij de ondernemer melden. Als het niet lukt om de zaak binnen vier weken op te lossen, dan kun je de Geschillencommissie van Nationale Badkamer Garantie inschakelen.

Normaal gesproken is de garantietermijn op geleverde producten 2 jaar, bij Nationale Badkamer Garantie geven wij standaard 5 jaar garantie. Lees hier alles over productgaranties.

Jouw aanbetaling wordt gelukkig gegarandeerd door Nationale Badkamer Garantie. Wij zorgen ervoor dat je badkamer afgebouwd wordt door een andere ondernemer. Neem via deze link contact met ons op.

Het advies van de geschillencommissie is bindend, zowel de consument als de ondernemer dienen zich hieraan te houden. Neem via deze link contact met ons op.