Garantie

U koopt niet dagelijks een compleet nieuwe badkamer, daarom is het belangrijk om te kiezen voor zekerheid. Met NBG bent u niet alleen tijdens, maar ook ná de aankoop van uw badkamer verzekerd van de vijf waterdichte garanties.

Vakspecialisten

Als u een badkamer aanschaft bij een bij Nationale Badkamer Garantie aangesloten winkel, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de producten of over een eventueel faillissement van de winkel. Bij NBG hebben we namelijk een strikt aannamebeleid. Onze badkamerspecialisten hebben een onbesproken reputatie, verkopen kwalitatieve producten, verlenen goede service én werken alleen met gekwalificeerde installateurs.

5 jaar garantie op geleverde producten

Omdat onze aangesloten winkels alleen met A-merken werken, zijn wij van mening dat je veel van onze producten mag verwachten. Normaal gesproken is de garantietermijn op geleverde producten 2 jaar, bij NBG geven wij standaard 5 jaar garantie.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een product, dan wordt het product gerepareerd door de juiste specialist. Als het product, in het ergste geval, niet meer te repareren is zorgen wij er natuurlijk voor dat u een vervangend product ontvangt. U kunt dus zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer, omdat alles van begin tot eind goed geregeld is!

Dit zijn enkele garanties die wij geven.