Installatie en afbouwgarantie

Er komt veel kijken bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer. Het verbouwproces is toch wel hetgeen waar veel mensen het meest tegenop kijken. Daarom is het erg fijn als de winkel waar u uw badkamer koopt de installatie van de badkamer volledig kan verzorgen. Vooral als u er op kan vertrouwen dat dit door vakmensen gedaan wordt én u verzekerd bent van de juiste garanties.

Gekwalificeerde installateurs

Bij Nationale Badkamer Garantie aangesloten winkels kunt u hier volledig op vertrouwen. Deze winkels werken allemaal met gekwalificeerde installateurs, die uw badkamer op een professionele manier kunnen installeren. Als u er voor kiest om de badkamer te laten installeren door een NBG winkel, heeft u ook nog eens de garantie dat uw badkamer volledig wordt afgebouwd.

Afbouwgarantie

Het komt helaas nog vaak voor dat een aannemer of winkel failliet gaat, waardoor consumenten met een onafgemaakte badkamer zitten. Ze moeten moeite doen om hun geld terug te krijgen en weer op zoek gaan naar een nieuwe aannemer.

Bij NBG aangesloten winkels hoeft u hier niet bang voor te zijn. NBG geeft u de garantie dat de badkamer zo snel mogelijk afgebouwd zal worden. Op deze manier komt u nooit met een half geïnstalleerde badkamer te zitten.

Dit zijn enkele garanties die wij geven.